Stel cookie voorkeur in

Kanteel

Ontdek jouw talent bij Kanteel Kinderopvang

Confetti van Kanteel Kinderopvang biedt bij de Overlaet kinderopvang voor 0-13 jaar. Samen met het onderwijs zijn wij hard aan het werk om verdere vorming te geven aan het Kindcentrum. Om kinderen een vertrouwde plek te geven, blijven wij inpandige, kwalitatief hoogwaardige kinderopvang bieden.
 

Peuterarrangement (2,5 – 4 jaar)

Bij de Overlaet kunnen kinderen al van 2,5 jaar terecht, op het Peuterarrangement van Confetti. Dit is een gezamenlijk aanbod van Kanteel kinderopvang en de basisscholen de Overlaet en de Borch. Het peuterarrangement sluit nauw aan bij de werkwijze in onze kleutergroepen, waardoor de stap naar het basisonderwijs voor de kinderen een stuk kleiner wordt.

Net als in onze kleutergroepen wordt er aan een thema gewerkt, met extra aandacht voor dans, muziek en bewegen. Zo wordt er spelenderwijs aan verschillende ontwikkelgebieden gewerkt. Informatie kun je opvragen bij het Peuterarrangement op maandag- en donderdagmorgen via telefoonnummer: 06-40175778.


Buitenschoolse opvang (4 – 13 jaar)

Hiernaast biedt Kanteel op Confetti ook buitenschoolse opvang voor kinderen tussen 4 en 13 jaar. Binnen BSO Confetti kunnen kinderen echt zichzelf zijn. Vrije keuze staat voorop en kinderen hebben echt iets te zeggen over wat we gaan doen!

Bij BSO Confetti ontdek je jouw talent. Je leert nieuwe dingen en ontdekt wat bij jou past. Van sport tot koken en van creatief tot techniek en natuur. Ons motto; niets moet, (bijna) alles mag!

Voor meer informatie kijk eens op www.kanteel.nl/locaties/kindcentrum-confetti of neem contact op met locatiemanager Cathelijne van Mierlo via 06-36543328. De zorg voor kinderen is uiteraard maatwerk dus wij bespreken gaat de mogelijkheden met u.
 

* Wist u we ook een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar hebben? Zo bieden we een doorgaande lijn aan van 0-13 jaar.

 

Inschrijven

Voordelen van vroeg inschrijven

Om een kind te kunnen plaatsen hebben we gegevens nodig. Deze kun je invullen bij de inschrijving. Wacht niet te lang met inschrijven. Op een aantal locaties is er een wachtlijst. Het is raadzaam om je kind vroeg in te schrijven. We behandelen de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst. Als je vroeg inschrijft, wordt de kans op een plaatsing groter. Wil je eerst meer informatie over de plaatsingsmogelijkheden, neem dan contact op met onze afdeling Relatiebeheer.Mail naar  relatiebeheer@kanteel.nl

of bel (073) 851 99 99.

 

Als u meer wilt weten over de plaatsingsvoorwaarden of wilt u algemene informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met het centrale kantoor: telefoonnummer: 073-8507850

Voor het plaatsingsreglement lees dit document tso-bso.pdf