Stel cookie voorkeur in

Kindcentrum Confetti

Kindcentrum Confetti kinderdagverblijf

Op een kinderdagverblijf laten wij kinderen in hun eigen tempo en op hun eigen unieke manier ontwikkelen. Of ze nu baby, dreumes of peuter zijn, altijd kijken we naar de behoefte van ieder kind. Het kind komt in een vaste groep met bekende pedagogische medewerkers en vaste gezichten van de andere kinderen. Zeker voor de allerjongsten binnen het kinderdagverblijf is dit heel belangrijk. Voor de baby’s nemen we de tijd en de rust om veel contact te maken door ze op schoot te nemen, kiekeboe spelletjes te spelen en te stimuleren in het rollen, kruipen en zitten. Voor de dreumes wordt de wereld steeds groter en vaak hand in hand met de pedagogisch medewerker gaan zij op ontdekkingtocht. Peuters hebben natuurlijk meer ruimte nodig. We bieden activiteiten aan die bij hun ontwikkeling passen. Hierbij proberen we de peuters ook voor te bereiden op de volgende stap in hun leven: de basisschool. We hebben groepen waar kinderen van nul tot vier jaar bij elkaar in de groep zitten: de verticale groep noemen we dit.
De jonge kinderen leren hier veel van de oudere kinderen en de peuters leren hoe ze rekening moeten houden met de kleintjes. Als ze dit willen kunnen ze ook vaak helpen met klusjes of een flesje geven. In deze groepen kan een baby ook in dezelfde groep als zijn grotere broer of zus zitten en blijven ze bij elkaar gedurende de dag. Wil je weten wat onze pedagogische doelen zijn, in ons pedagogisch beleidsplan kun je lezen wat onze pedagogische doelen zijn. Iedere locatie geeft op zijn manier kleur aan dit algemene beleidsplan door samen met ouders een pedagogisch werkplan te schrijven. Dit plan is verkrijgbaar op de locatie. Na te vragen bij Cathelijne van Mierlo locatiemanager.

De kinderdagverblijf groepen De Lachebekjes en De Praatjesmakers zijn op allen dagen open van 7.30 – 18.30 uur.  Ze zijn te bereiken via telefoonnummer: 073-5230929

Voor het hele pedagogisch beleidsplan: pedagogisch-beleidsplan-0-4-juli-2014.pdf